ЧАТ моментални съобщения

Незабавни съобщения изисква използване на клиентския софтуер, който се свързва към сървър съобщения. Тя се различава от електронната поща разговори, които се провеждат мигновено (почти в реално време, времевите ограничения не са силни в тези системи). Повечето модерни услуги предлагат система наличие известие, дали лицата в списъка с контакти са онлайн едновременно и наличността за обсъждане.

Онлайн видео чат »



Чат моментални съобщения

Моментални съобщения

Още в първите програми за моментални съобщения, всяка буква се появи в получателя, веднага след като е написал, а когато писмата се заличава за отстраняване на неизправност, е видно и в реално време.

Беше като съобщението за едно телефонно обаждане, а не размяна на съобщения. В съвременните програми за моментални съобщения, получателят вижда съобщението на подателя се появяват, когато тя е била потвърдена.

Най-мигновени съобщения приложения ви позволяват да зададете съобщение за състоянието, който изпълнява същата функция като телефонен секретар съобщение, например да се посочва причина за прекъсване.

Развиващите се, мигновени съобщения интегрирани функции за гласов и видео с помощта на уеб камера, но също така и всички видове приложения за сътрудничество (бяла дъска, редактиране на текст, игри и др.), Изпращане на съобщения и автоматизирани уведомления (надзор, "тласък" информация и др.).

Мигновени съобщения има собствен език. В дискусиите, които се провеждат в реално време, скоростта на запис го прави по-действени, по този начин използването на писане на команди за бърз достъп, по-специално да изразя състоянието на съзнанието на автора (виж емотикони). Тези комбинации са често автоматично заменя със снимка на усмивка.

Публикуване на коментар

0 Коментари